Vilkår for brug

Det er ret nemt at organisere dine indkøb af medicin på internettet, og det er nemmere end du tror.

Fordi den moderne teknologiske udvikling endelig har påvirket apoteks verdenen, så alle nu kan bestille medicin online og få den leveret til deres private adresse i stedet for at gå til det lille lokale apotek. Det er faktisk så genialt, at titusindvis af danskere allerede har benyttet sig af muligheden.

Faktisk kræver det ikke mange klik at komme i gang. Og hvis du først bestiller et produkt og gennemfører det første gang, vil det være endnu nemmere næste gang du skal organisere din medicinbestilling.

Med os her har vi gjort det ekstraordinært nemt for dig. Her kan du frit kigge rundt på alle vores imaginære produkthylder, hvor der findes tusindvis af forskellige lægemidler. Du kan også bruge vores smarte søgefunktion, så du nemt og enkelt kan finde lige præcis det produkt, du leder efter.

Desuden har vi gode leveringsaftaler med vores partnere, så vi kan tilbyde ultra hurtig levering til vores dejlige kunder, hvis du placerer din ordre og ordner din betaling inden kl. 12.00. Desuden er det værd at nævne, at vi har de laveste priser på markedet. Vi har elimineret den fysiske butik som en dyr mellemmand, så vi kan tilbyde dig behandling af din sygdom eller lidelse.

Når du finder de præparater, du ønsker at bestille, skal du blot lægge varen i din indkøbskurv. Når du har samlet alle de ønskede lægemidler i kurven, går du til den imaginære boks, hvor du udfylder formularen med dine kontaktoplysninger, så du kan sende din bestilling til den rigtige postkasse.

Derefter indtaster du dine betalingsoplysninger, og når din betaling er blevet behandlet, pakker vi dine køb ud og sender dem direkte til din adresse med det samme.

Hvis vi uventet ikke har det produkt, du leder efter, i vores online butik, kan du kontakte os. Vi har et stort antal uddannede leverandører, som vi samarbejder og forhandler med. Sammen med dem bestræber vi os altid på at levere de ønskede produkter til vores kunder, og ofte er dette også muligt.

Nedenfor har vi samlet nogle typiske spørgsmål, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at blive klogere, når du ansøger om medicin online:

Hvad er fordelene ved at bestille medicin online?

Den indlysende fordel ved at bestille medicin hjemmefra på computeren er, at du ikke behøver at gå ned på apoteket og stå i kø, mens du kan gøre alt andet. Du har så et langt større udvalg og flere valgmuligheder blandt de tusindvis af præparater. Kunderne udtrykker også tilfredshed med, at online handel giver større diskretion.

Hvad sker der, hvis jeg får bestilt det forkerte præparat?

Hvis du bestiller og/eller modtager den forkerte medicin, skal du blot pakke pakken ud igen og returnere den. Du kan så bestille den rigtige medicin igen.

Hvordan kan jeg kontakte?

Du kan altid kontakte os ved at skrive en besked. Du kan altid kontakte os via e-mail. Du finder vores kontaktoplysninger og formular nedenfor på webstedet.

Hvem håndterer post udleveringen af min medicin?

Vi bruger altid pålidelige murerfirmaer til at levere vores produkter. Vi samarbejder blandt andet med GLS og PostNord Danmark, som står for de fleste af vores forsendelser og leveringer.

Kan jeg få mine penge tilbage, hvis jeg fortryder mit køb?

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, eller hvis du har afgivet en forkert ordre, kan du naturligvis altid få dine penge tilbage gratis. Vær dog opmærksom på, at vi ikke returnerer åbnede medicinbeholdere. Derfor anbefaler vi, at du læser skriften på emballagen og indpakningen grundigt, inden du åbner de tabletter, piller eller andet, du har købt.