Priligy Generisk

Køb Dapoxetine 30, 60, 90 mg tabletter uden recept

En række lægemidler til at forlænge samleje og fjerne problemer med for hurtig sædafgang indeholder dapoxetin, som blokerer sekretionen af serotonin. Denne medicin vil bringe glæden ved sex tilbage i alle aldre.

Generika til at slippe af med tidlig sædafgang og andre seksuelle samliv forlængere til en overkommelig pris kan købes på online apotekets hjemmeside helt sikkert. Hver kunde er garanteret fortrolighed, professionel rådgivning af en farmaceut og hurtig udførelse af en ordre.

  • Hurtigt indsættende virkning
  • Langtidsholdbar effekt
Sikker transaktion
Besøg certifikatslinks på siden Checkout
Payment Methods

Priligy Generisk 60mg

Pakke Pris Per Pille Pesparelser Bonus
60mg x 10 tabletter
338 kr
34 kr 0 kr - Køb
60mg x 20 tabletter
688 kr / 548 kr
27 kr 140 kr + 4 tabletter Køb
60mg x 30 tabletter
1026 kr / 756 kr
25 kr 270 kr + 6 tabletter Køb
60mg x 60 tabletter
2018 kr / 1298 kr
22 kr 720 kr + 8 tabletter Køb
60mg x 90 tabletter
3054 kr / 1884 kr
21 kr 1170 kr + 10 tabletter Køb
60mg x 120 tabletter
4100 kr / 2420 kr
20 kr 1680 kr + 10 tabletter Køb
60mg x 180 tabletter
6209 kr / 3509 kr
19 kr 2700 kr + 10 tabletter Køb

Eksempel på en bøsse
Din ordre vil blive pakket forsvarligt og leveret inden for 24 timer. Sådan ser emballagen ud (rigtige billeder af den afsendte vare). Den har samme størrelse og udseende som et normalt brev (24x11x0,7 cm) og vil ikke mangle sit indhold.

Leveringsmetode
Ekspresslevering
Leveringstid
4-11 arbejdsdage
Pris
112 kr
International forsendelse
Beskyttelse og sikkerhed
Diskret emballage
Garanti for privatliv og anonymitet
Levering af din ordre inden for 21 dage
100% garanteret levering.

Formål, lægemidlets egenskab

Normalt samleje er muligt, når det sympatiske nervesystem fungerer godt. Virkningen af generisk Priligy stimulerer visse kemiske processer i det tilsvarende hjerneområde og hjælper dermed med at bekæmpe prostata forstyrrelser, seksuel impotens, for tidlig og ukontrollerbar erektion. Generisk Priligy har milde virkninger. De bør tages situationsbestemt i tilfælde modsat impotens. Medicinens sikkerhed bekræftes af muligheden for salg i håndkøb.

Hvordan det virker (virkningsmekanisme), Aktiv ingrediens (Dapoxetine), Effekt

Dapoxetin reducerer serotonin koncentrationen i blodet og følsomheden af nervereceptorer, hvilket øger varigheden af samleje med flere gange og holder penis oprejst indtil slutningen af samlejet. For tidlig sædafgang er generelt ikke en sygdom og skyldes i de fleste tilfælde fysisk eller psykisk træthed. Ved at tage generisk Priligy hjælper mænd med at genvinde selvtilliden gennem kontrollerede erektioner og evnen til at have normale seksuelle forhold.

Indtagelse (hvornår, hvor meget skal du tage, hvornår Dapoxetine begynder at virke, varighed)

Den maksimale, vedvarende virkning opnås, når Dapoxetin tages 1 time før samleje og varer i 5 timer. Tabletterne skal tages oralt med rigeligt med væske. For at opnå den terapeutiske virkning af Dapoxetin er 30 mg Dapoxetin tilstrækkeligt i de fleste tilfælde. De fleste medicinalfirmaer producerer generisk Priligy i forskellige doseringer af Dapoxetine, så det er let at finde den bedste løsning.

Hvad du ellers skal vide, før du tager en aftale

Når du tager Dapoxetine, bør du undgå alkohol og fedtholdige fødevarer, hvilket reducerer deres effektivitet betydeligt og øger risikoen for bivirkninger. I nogle tilfælde kombineres den aktive ingrediens i denne række lægemidler ikke godt med andre lægemidler.

Du bør kontakte en speciallæge på forhånd, hvis du har en medicinsk historie:

- hjertesygdomme;

- nyre- eller leverdysfunktion;

- psykiske lidelser.

Generisk Priligy må ikke sælges til personer under 18 år. Dapoxetine er ikke egnet til mænd, der har en fysisk defekt i penis og er tilbøjelige til priapisme. Generisk Priligy har en effekt på bilkørsel, fordi det nedsætter koncentrationen og reaktionstiden.

Dosering

Den individuelle dosis af Dapoxetine beregnes af din læge på baggrund af din helbredstilstand, din fysiske og psykiske tilstand og sygdomsstadiet. Et behandlingsforløb med Priligy starter med 30 mg af det aktive stof. Ved moderat sygdom anbefales 60 mg, og den maksimale daglige dosis af Priligy bør ikke overstige 90 mg.

Interaktion

I de fleste tilfælde absorberes denne serie af generisk Priligy let af kroppen. Imidlertid kan deres aktive ingrediens i kombination med andre lægemidler ændre virkningsmekanismen.

Du bør rådføre dig med din læge, hvis du er i behandling:

- inhibitor;

- antidepressiva;

- med nitratholdige præparater;

- antibiotika.

For en komplet liste over lægemidler, der ikke er kompatible med Dapoxetine for at øge varigheden af samleje, skal du kontakte din læge.

Kontraindikationer

Priligy i enhver form bør ikke administreres til mindreårige eller til patienter med overfølsomhed og intolerance over for dapoxetin og andre ingredienser, som de indeholder. Hvis du er intolerant over for ovennævnte aktive ingrediens, anbefales det at vælge analoger, såsom Cialis eller Levitra eller andre Priligy til behandling af prostata forstyrrelser og erektil dysfunktion, der indeholder tadalafil og vardenafil. Lægen bør justere dosen, så den passer til problemet. Disse Priligy kan købes fra et online apotek uden recept. Deres pris er overkommelig.

Side note

Hvis du følger din læges anbefalinger og ikke er kontraindiceret, medfører indtagelse af Priligy ikke nogen negative virkninger. I nogle tilfælde kan de individuelle karakteristika ved patientens metaboliske processer resultere i negative virkninger:

- kvalme;

- allergisk løbende næse;

- en nedgang i styrke;

- af vanskelig vejrtrækning.

De fleste gener er reversible, kortvarige og kræver ikke lægehjælp.

Overdosis

Muligheden for at købe Priligy på internettet fører ofte til, at patienterne ikke følger anbefalingerne for brugen af dem. I jagten på en lav pris køber nogle mænd piller fra en ukendt producent og risikerer dermed en overdosis.

De mest udtalte symptomer på en overdosis er:

- besvimelse;

- høre- eller synsnedsættelse;

- priapisme;

- Allergiske reaktioner.

I dette tilfælde skal du stoppe med at tage Priligy og tage symptomatisk behandling.

Opbevaring

Priligy skal opbevares i originalemballagen ved en temperatur på højst 25 grader Celsius, på et tørt, mørkt sted uden for børns rækkevidde.

Ansvar

Alle oplysninger på dette websted er udelukkende til orientering. Administrationen af internet apoteket er ikke ansvarlig for patientens tilstand, hvis medicinen tages uden en lægeordination.

Priligy Generisk Anmeldelser
Nikolaj (Randers)
Jeg tog for at forlænge samleje, arbejdede. Væk var det psykologiske ubehag ved en hurtig afslutning, så livet spillede nye farver

Alexander (Kolding)Et par timers hårdhed er fantastisk, kan gøre ting. kone er glad, jeg er også glad

Daniel (Horsens)
Kan gøre det uden pillerne, men det er så meget bedre med dem)

Kristian (Vejle)
Et pålideligt produkt, der aldrig har skuffet mig.

Magnus (Roskilde)
Lægemidlet virker. Jeg besluttede mig for at teste det som forebyggelse. Efter 3-4 dages indtagelse bemærkede jeg en forbedring af erektionen, samlejet blev længere. Min kone bemærkede det med det samme. Vi er begge tilfredse. Anbefalet

  • Populære produkter
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
20 kr per tablet
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
18 kr per tablet
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
21 kr per tablet